قیمت کنتاکتور اشنایدر

به دلیل نوسانات قیمت ارز، قبل از خرید حتما با فروشگاه برای استعلام قیمت و موجودی تماس حاصل فرمایید.

contact us

استعلام قیمت روز و ثبت سفارش

با استفاده از راه های ارتباطی درج شده میتوانید با ما تماس حاصل فرمایید.

کنتاکتور اشنایدر

 کنتاکتور اشنایدر یک قطعه الکتریکی که در مدارهای الکتریکی به منظور قطع و وصل مدار استفاده می‌شود. می‌توان گفت یک کلید مغناطیسی است که مجهز به سه کنتاکت اصلی قدرتمند بوده و برای ارتباط دستگاه‌ها و تجهیزات الکتریکی به شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته دارای تعدادی کنتاکت کمکی نیز هست که در طراحی مدار فرمان کاربرد دارد. کنتاکتور متشکل شده از دو هسته ثابت و متحرک است که با عبور جریان از هسته، میدانی مغناطیسی تولید می‌شود. اگر در نیروی این میدان تغییری مشاهده شود باعث تغییر وضعیت کنتاکت‌ها شده؛ این قطعه در دستگاه‌هایی استفاده می‌شود که دائما باید با قطع و وصل شدن مدار روشن و خاموش شوند.

در این دستگاه‌ها معمولا کنتاکتور خطوط تغذیه توانی که به بار ختم شده را قطع و وصل می‌کند. آن هسته‌ای که متحرک بوده توسط فنر از قسمت ثابت جدا نگهداشته می‌شود و یک سری کنتاکت که از یکدیگر عایق شده‌اند به آن وصل هستند که با آن حرکت می‌کنند. اما هسته ثابت هم با سایر کنتاکت‌ها محکم می‌شود.
باید اشاره کنیم که کنتاکتورها به منظور قطع جریان اتصال کوتاه طراحی و تولید نشده است اما کلیدهای اتوماتیک برای این کار در نظر گرفته شده‌اند؛ این تجهیز در ظرفیت توانی و مدل‌های مختلفی ساخته می‌شود. به عبارت دیگر کنتاکتورها در رنج وسیعی از جریان‌ها تولید می‌شوند که در هر کدام از این آمپراژها از جریان‌های کم تا ۱۰۰۰ آمپر و ولتاژهای ۲۵ ولت تا ۱۰۰۰ ولت کاربرد دارد.
در حقیقت این قطعه الکتریکی در ابعاد کوچک و بزرگی ساخته می‌شود که با توجه به نیاز مدار و کاربرد مد نظر یکی از آن‌ها انتخاب می‌شود. کنتاکتورها ظرفیت بالایی برای عملکرد در جریان‌های بیشتر از ۵۰۰۰A و توان بیشتر از 100kw دارند به همین دلیل اکثرا در بارهایی با جریان بالا استفاده می‌شود؛ گاها قوس الکتریکی هم تولید می‌کند.

کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر

کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر الکتریک شامل اطلاعات دقیق و مشخصات فنی محصولات اشنایدر است که مطالعه آن به شما کمک میکند بهترین و با کیفیتترین انتخاب را داشته باشید. اشنایدر الکتریک شرکتی بزرگ است که در تولید انواع تجهیزات الکتریکی گام بر میدارد و از سال ۱۸۶۳ تا کنون محبوبیت بالایی به دست آورده است. این برند خوشنام کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر را در اختیار نمایندگی‌ها و کاربران قرار داده است.

با مطالعه کاتالوگ کنتاکتور اشنایدر با انواع این محصولات آشنا خواهید شد و اطلاعات دقیق ری از ویژگیهای فنی آن بدست میاورید. به طور مثال یکی از مهمترین مزایای کنتاکتور، سرعت قطع و وصل سریع آن است که با انتخاب مناسبترین کنتاکتور میتوان به سرعت قطع و وصل ۳۶۰۰ بار در ساعت دست یافت. تعداد دفعاتی که کنتاکتور بدون آسیب دیدن و جرقه زدن، میتواند قطع و وصل شود به صورت کاملا ظریف و دقیق در کاتالوگ درج میشود. مشخصات الکتریکی مانند: توان مصرفی، ولتاژ، جریان و ضریب قدرت از جمله دیگر اطلاعات مندرج در کاتالوگ هستند.

کنتاکتور مغناطیسی اشنایدر

کنتاکتورهای مغناطیسی اشنایدر (Schneider Electric Magnetic Contactors) یکی از اجزای حیاتی در سیستم‌های الکتریکی صنعتی و تجاری هستند. این تجهیزات به دلیل کارایی بالا، اطمینان و دوام در بسیاری از کاربردهای الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ویژگی‌های کنتاکتور مغناطیسی اشنایدر

  1. کیفیت و دوام بالا: کنتاکتورهای اشنایدر از مواد با کیفیت و طراحی مهندسی پیشرفته ساخته شده‌اند که عمر طولانی و کارایی بالا را تضمین می‌کنند.
  2. ایمنی و اطمینان: این کنتاکتورها با رعایت استانداردهای بین‌المللی ایمنی طراحی و تولید می‌شوند و دارای ویژگی‌هایی مانند حفاظت در برابر بار اضافی و اتصال کوتاه هستند.
  3. طراحی فشرده و مدولار: کنتاکتورهای اشنایدر دارای طراحی فشرده‌ای هستند که نصب و تعمیر آن‌ها را آسان می‌کند. همچنین، مدولار بودن این تجهیزات امکان افزودن اجزای اضافی مانند کنتاکت‌های کمکی و تایمرها را فراهم می‌کند.
  4. کارایی بالا: کنتاکتورهای مغناطیسی اشنایدر با قابلیت تحمل جریان‌های بالا و سوئیچینگ سریع، عملکرد قابل اعتمادی را در کاربردهای صنعتی فراهم می‌کنند.

کنتاکتور سری D اشنایدر الکتریک

کنتاکتور سری D اشنایدر الکتریک دارای دوام مکانیکی ۱۵ Mcycles است و از جمله با کیفیت‌ترین و با دوام‌ترین محصولات این برند محسوب می‌شود. این کنتاکتور در رنج جریان ۹ آمپر تا ۱۵۰ آمپر وجود دارد.

ولتاژ بوئیین این نوع کنتاکتورها بسته به مدل محصول متفاوت است و از 24VAC/DC، 48VAC/DC، 110VAC/DC، 220VAC/DC، 230AC/D، 380VAC/DC میباشد. کنتاکتور اشنایدر الکتریک سری D برای قطع و وصل، کنترل و فرمان مدار استفاده میشود و هنگام خرید بهتر است به میزان توان مصرفی و نوع مقدار ولتاژ تغذیه توجه نمایید.

کنتاکتور سری F اشنایدر الکتریک

معمولا کنتاکتور اشنایدر الکتریک در موتورهایی که ولتاژ ۳۸۰-۴۰۰ دارند، تک فاز یا سه فاز هستند و توان آن‌ها بین ۴ تا ۷۵ کیلووات است از کنتاکتور اشنایدر سری D استفاده می‌کند. در توان ۵۵ تا ۴۵۰ کیلووات نیز از کنتاکتور اشنایدر سری F استفاده می‌شود.

کنتاکتور اشنایدر سری F دارای شین است و اتصال به شین‌ها انجام می‌شود. این در حالیست که کنتاکتور اشنایدر سری D دارای یک سری ترمینال‌های پیچی است. از نظر قیمت، کنتاکتور سری F قیمت بسیار بالاتری نسبت به سری F دارد. بسته به کاربردی که مد نظرتان است، می‌توانید نوع خاصی از کنتاکتور اشنایدر را انتخاب کنید. کنتاکتور سری F در دامنه آمپر ۱۱۵ الی ۸۰۰ آمپر تولید می‌شود. برای این که کنتاکتور مورد نظرتان را انتخاب کنید باید دو نکته را مد نظر داشته باشید:

1. ولتاژ و نوع تغذیه بوبین کنتاکتور
2. جریان (توان مصرفی)

اگر دامنه جریان مدار بالاتر از ۱۱۵ بود، باید کنتاکتور سری F را انتخاب کنید. این کنتاکتورها با دو نوع بوبین عرضه می‌شوند: 110VAC/DC و 220VAC/DC.

دیاگرام سیم کشی کنتاکتور اشنایدر

دانلود دیاگرام سیم کشی اشنایدر

ساختار کنتاکتور

در رابطه با ساختار کنتاکتور اشنایدر باید بگوییم مجهز به چندین کنتاکت اصلی و فرعی است که هر کدام وظیفه‌ای دارند. البته کنتاکت‌ها بیشتر از نوع باز هستند که به انگلیسی با دو حرف NO نشان داده می‌شوند که همین کنتاکت‌ها باعث می‌شوند قدرت عملکردی در هنگام برقدار بودن بوبین، برای بار هم تامین شود. کنتاکت‌ها به سرعت باز و بسته می‌شوند به همین دلیل برای تحمل بارهای بزرگ‌تر گزینه مناسبی خواهند بود. اما تنها بخش تشکیل دهنده کنتاکتورها کنتاکت‌ها نیستند بلکه دارای محفظه و کویل هم هست. کویل باعث می‌شود یک نیروی محرکه برای بسته شدن کنتاکت‌ها ایجاد شود. محفظه هم فریمی است که داخل آن کویل و کنتاکت‌ها به خوبی جایگذاری شده‌اند.

لازم به اشاره است که جنس محفظه معمولا از مواد عایقی مختلفی همانند ترموست، باکالیت و پلی کاپرولاکتام است. که این محفظه به منظور عایق‌بندی و محافظت از کنتاکت‌ها در هنگام تماس با کاربر در نظر گرفته شده است. البته کنتاکتور اشنایدر هم مجهز به فریمی روی محفظه است در صورت برداشتن آن قادر به نصب کنتاکت‌های کمکی خواهید بود. در واقع این فریم طراحی شده که کنتاکتور در برابر انفجار، گرد و خاک، چربی و شرایط آب و هوایی خاص کاملا محافظت شود.

باید اشاره کنیم پلی کاپرولاکتام یک نوع پلیمر بوده که در زیر مجموعه پلیمرهای ترموپلاستیک نایلونی قرار دارد. و ترموست هم به نام پلیمرهای گرما سخت شناخته می‌شود، اصولا در دسته‌ای از پلیمرها قرار دارد که می‌توانند در درجه حرارت بالا و فشار بالا تحمل بار مناسبی داشته باشند. گفتنی است که برای این که بتوانید از یک کنتاکتور به خوبی استفاده کنید و یا این که یک انتخاب و خریدی مناسب داشته باشید بایستی اطلاعات کافی راجع به آن و ساختار آن داشته باشید. حتی برندهای تولید کننده معروف را بشناسید و سپس اقدام به خرید آن‌ها کنید.

بوبین کنتاکتور اشنایدر

از نظر جریان کنتاکتور دارای دو قسمت کاملا مجزا از هم است؛ قسمت اول جریان بخش بار است که منجر به عبور جریان تغذیه بار می‌شود. قسمت دوم هم جریان تحریک کویل است که با عبور جریان از سیم پیچ باعث می‌شود یک میدان مغناطیسی ایجاد شود. باید بگوییم که جریان بار به دو پارامتر ولتاژ مورد نیاز بار و ولتاژ شبکه بستگی دارد. توجه کنید که ولتاژ تحریک کنتاکتور می‌تواند ۲۴.۴۸، ۱۱۰.۲۲۰، ۳۸۰ ولت آن هم از نوع DC و AC یا به صورت مستقیم از ولتاژ خط باشد.

تامین جریان برای تحریک بوبین از نوع DC باشد گزینه بسیار مناسب‌تری خواهد بود بنابراین اگر به این جریان دسترسی دارید پیشنهاد می‌کنیم از آن استفاده کنید. بوبین به نوبه خود از دو قسمت سیم مسی (هادی) و یک هسته تشکیل می‌شود که سیم به دور هسته پیچیده شده است. در واقع نوع پیچش این سیم پیچ به صورت استوانه‌ای یا دایره‌ای است. سیم پیچ وظیفه القا کردن به یک مدار الکتریکی را بر عهده دارد. القا کردن یعنی یک خاصیت الکتریکی است که برای سیم پیچ‌های الکترومغناطیسی برخلاف جریان مدار خواهد بود. متداول‌ترین کاربرد سیم پیچ‌های الکترومغناطیسی به عنوان سلف خواهد بود که می‌تواند انرژی را در میدان خود ذخیره کند.
بوبین کنتاکتور اشنایدر بر اساس کاربرد و فرکانس جریانی که دارد به دسته‌بندی‌های زیر تقسیم می‌شوند:

» جریان مستقیم DC یا الکترومغناطیس‌ها: یک جریان مستقیم و ثابت که در سیم پیچ خودش کار می‌کند.
» بوبین کنتاکتورهای AF یا فرکانس‌های صوتی: سلف با جریان متناوب در محدوده فرکانس صوتی با کمتر از 20KH کار می‌کند.
» سیم کشی‌های رادیویی یا فرکانس‌های رادیویی: ترانسفورماتور یا سللف با جریان متناوب در محدوده فرکانس رادیویی با بیشتر از 20KH کار می‌کند.

بوبین کنتاکتور اشنایدر

اجزای کنتاکتور اشنایدر

برخی از تجهیزات جانبی کنتاکتور اشنایدر شامل این موارد هستند:

☑️ بوبین کنتاکتور اشنایدر: بوبین یکی از مهم‌ترین تجهیزات جانبی کنتاکتور است که جهت اتصال کنتاکت‌ها در کنتاکتور اشنایدر مورد استفاده قرار می‌گیرد. کیفیت کنتاکتور تا حد زیادی به کیفیت بوبین بستگی دارد. سیم‌پیچ بوبین ساز و کار اصلی قطع و وصل جریان را بر عهده دارد.

☑️ پلاتین کنتاکتور: به پلاتین کنتاکتور، تیغه هم می‌گویند. این قطعه برای قطع و وصل کردن جریان استفاده می‌شود. تیغه وظیفه‌ی عبور جریان برق را بر عهده دارد و در دو نوع ثابت و متحرک ساخته می‌شوند. سایز پلاتین نیز نسبت به جریان عبوری متفاوت است؛ در واقع هر چقدر احتیاج به جریان بیشتری باشد، سطح مقطع پلاتین باید بزرگ‌تر باشد.

☑️ قفل مکانیک کنتاکتور: از دیگر تجهیزات جانبی کنتاکتور اشنایدر می‌توان به قفل مکانیک اشاره کرد که هدف آن وصل نگه داشتن کنتاکتور بین دو پالس است.

☑️ تایمر بادی یا پنوماتیک: برای این که در اتصال و قطع، تاخیر به وجود بیاید، از این قطعه استفاده می‌شود. این قطعه همچنین در راه اندازی مدار ستاره مثلث برای الکتروموتور سه فاز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

☑️ آداپتور برای ترمینال بلاک: برای استارتر دستی و محافظت کردن از کنتاکتور، از آداپتور استفاده می‌شود.

☑️ ست اتصال تغذیه و قفل: ست اتصال تغذیه و قفل، روی کنتاکتور قرار گرفته یا به عبارتی نصب شده است. این ست قفل الکتریکی ندارد و برای کنتاکتور معکوس هم می‌توان آن را نصب کرد.

☑️ کیت چپگرد: کیت چپگرد برای کنتاکتور معکوس مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای اینترلاک مکانیکی است.

پلاتین کنتاکتور اشنایدر

مشخصات کنتاکتور اشنایدر

کنتاکتور اشنایدر الکتریک با توجه به نوع دارای مشخصات فنی متفاوتی است اما به طور کلی مشخصات آن به صورت زیر است:

– حامل کنتاکت ثابت
– ترمینال
– صفحه فلزی انتهایی
– کنتاکت‌های ثابت و متحرک
– بویین کنتاکتور
– ترمینال ورودی و خروجی
– سیستم هسته آهنی ثابت
– قسمت کنترل جرقه
– حامل کنتاکت متحرک

مشخصات کنتاکتور به صورت یک پلاک روی بدنه کنتاکتور درج می‌شود و حاوی اطلاعات فنی آن است. پلاک کنتاکتور اشنایدر شامل اطلاعاتی از قبیل: حداکثر ولتاژ صرب‌های قابل تحمل، استاندارد ساخت، جریان شیفتی، تعداد فاز، تیپ کنتاکتور، کد فنی، نام برند، ولتاژ عایق نامی و کد کشور سازنده را در اختیار شما میگذارد.
مشخصات فنی کنتاکتور شامل نوع بویین، کنتاکت‌های قدرت، کنتاکت‌های فرمان و کنتاکت‌های کمکی است.

مشخصات کنتاکتور اشنایدر

سایز کنتاکتور اشنایدر

یکی دیگر از مهم‌ترین پارامترهایی که هنگام خرید کنتاکتور اشنایدر باید به آن توجه نمود، سایز کنتاکتور اشنایدر است. به طور مصال کنتاکتورهای ۹ آمپر تا ۸۰ آمپر سری D روی DIN ریل ۳۵ میلیمتر نصب خواهند شد اما کنتاکتورهای ۴۰ آمپر تا ۸۰ آمپر روی DIN ریل ۷۵ میلیمتری نصب میشوند.

با این احتساب توجه به سایز کنتاکتور امری ضروری تلقی میشود، چرا که هر کنتاکتور روی ریلهایی با سایز مختلف نصب میشود و سایز ریل باید با سایز کنتاکتور اشنایدر الکتریک یکسان باشد. جدول سایز کنتاکتور اشنایدر به صورت زیر است:

سایز کنتاکتور اشنایدر بر اساس آمپر

7808065504038322518129
80063050040033026522518515011595

رنج کنتاکتور اشنایدر

بسته به نوع موتور و ظرفیت آن، می‌توانید کنتاکتورهای مختلفی را انتخاب کنید. هر کنتاکتور کاربرد و ویژگی‌های خاص خود را دارد و به طور کلی برای مدیریت و قطع جریان بالا استفاده میشود. کنتاکتورهای اشنایدر در رنج‌های مختلف طراحی شده‌اند به طوریکه حداکثر جریان تحمل خطا و طول عمر بالا را داشته باشند. خوشبختانه رنج کنتاکتور اشنایدر از یک ولت اغاز میشود به طوریکه یک کنتاکتور متوسط می‌تواند جریان از یک ولت تا هزاران ولت قطع کند. به عنوان مثال، یک کنتاکتور اشنایدر می‌تواند جریان‌های بیش از ۵۰۰۰ آمپر و توان بالای ۱۰۰ کیلو وات را تحمل کند.

کنتاکتور اشنایدر ۲۵ آمپر ۲۲۰ ولت میتواند رنج جریان ۲۵ آمپر را قطع کند. رنج ولتاژ عملکرد کنتار برای مدار قدرت در حالت AC و DC متفاوت است و برابر با ۶۹۰ ولت و ۳۰۰ ولت میباشد. رنج فرکانس هر کنتاکتور متغیر و از ۲۵ تا ۴۰۰ هرتز دسته‌بندی میشود. رنج جریان مناسب برای کنتاکتور سری D که با جریان DC کار میکند ۳۰۰ ولت است و این میزان با توجه به تعداد پل کنتاکتور نیز مشخص می‌شود.

رنج کنتاکتور اشنایدر

کاربرد کنتاکتور اشنایدر

کاربردهای کنتاکتور اشنایدر الکتریک شامل کنترل موتورهای الکتریکی، اوپراتورهای حرارتی، روشنایی، بانک‌های خازن، گرمایش و سایر بارهای الکتریکی است. این محصول از نظر اندازه و ظرفیت متفاوت هستند و به دو صورت AC، DC طراحی شده است. کنتاکتور AC از پنج جهت اصلی با نوع DC متفاوت است که شامل موارد زیر است:

✅ یک هسته الکترومغناطیسی کنتاکتور AC، از ورقهای فولادی سیلیکونی چند لایه ساخته شده است؛ در حالی که نوع DC از فولاد نرم ساخته شده است.

✅ هسته الکترومغناطیسی در کنتاکتور AC اغلب شکل E دارد، در حالی که هسته نو DC اغلب شکل U دارد.

✅ یک کنتاکتور AC دارای یک حلقه اتصال کوتاه در انتهای هسته استاتیک است. این کمک می‌کند تا لرزش و سر و صدا از آهنربای الکتریکی حذف شود. نوع DC دارای حلقه اتصال کوتاه نیست، زیرا به آن نیاز ندارد.

✅ یک کنتاکتور AC دارای جریان راه اندازی بالا با حداکثر فرکانس کاری ۶۰۰ بار در ساعت است، درحالی که نوع DC حدود ۱۲۰۰ بار در ساعت است.

✅ کنتاکتور DC از قوس خاموش کننده مغناطیسی استفاده می‌کند، در حالی که کنتاکتور AC از قوس شبکه به عنوان وسیله خاموش کننده استفاده می‌کند.

لذا با توجه به موارد فوق میتوان نتیجه گرفت از کنتاکتور AC برای مواردی استفاده می‌شود که جریان به صورت AC است و از نوع DC برای ولتاژهای بیشتر استفاده می‌شود و برای صنعت و کارخانه‌ها قابل استفاده است.

نمایندگی کنتاکتور اشنایدر

برای تهیه و خرید انواع کنتاکتور اشنایدر الکتریک؛ به نمایندگی‌ها و فروشگاه‌های مجاز مراجعه کنید. نمایندگی‌ها، کالاها و محصولات اصل برند اشنایدر (مانند تجهیزات اتوماسیون از قبیل اینورتر اشنایدر و سافت استارتر اشنایدر وغیره) را با گارانتی و خدمات پس از فروش ارائه می‌دهند. فروشگاه برق لئو از جمله نمایندگی‌های معتبر اشنایدر در بازار لاله زار تهران است و انواع مختلف کنتاکتور اشنایدر را با قیمت مناسب و کیفیت بالا ارائه می‌دهد. با خرید از فروشگاه برق لئو از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید:

☑️ مشاوره قبل از خرید

☑️ گارانتی و خدمات پس از فروش

☑️ قیمت مناسب

☑️ پشتیبانی و دسترسی آسان

☑️ تنوع محصولات بالا و کیفیت مناسب

ارتباط مستقیم با فروشگاه و ثبت سفارش

خرید کنتاکتور اشنایدر

باتوجه به اینکه محصولات اشنایدر از تنوع بالا برخوردار است؛ انتخاب بهترین محصول متناسب با نیاز شما امری ضروری محسوب می‌شود؛ لذا هنگام خرید کنتاکتور اشنایدر نیاز از نکاتی را مد نظر قرار بدهید تا انتخابی مطمئن و معقول داشته باشید:

 نوع جریان عبوری از مدار: کنتاکتور اشنایدر الکتریک در دو مدل AC ،DC طراحی و تولید شده است؛ به همین دلیل قبل از خرید و انتخاب مدل مورد نظر سعی کنید نوع جریان عبوری از مدار را مشخص نمایید.

 میزان ولتاژ: هر کنتاکتور قابلیت پشتیبانی از میزان ولتاژ محدود را دارد؛ لذا برای ولتاژهای پایین سعی کنید از محصولی استفاده کنید که بتواند ولتاژ را پشتیبانی کند. برخی مدل‌ها امکان پشتیبانی از ۹۰۰ ولت و برخی ۱۲۰۰ ولت را دارند.

 ابعاد و اندازه: باتوجه به محل نصب کنتاکتور اشنایدر ابعاد و اندازه آن را انتخاب کنید.

کنتاکتورها ابزارهای ضروری در کنترل مدار هستند و دارای ویژگی‌های ایمنی بالا هستند؛‌ مانند هر دستگاه الکتریکی، اطمینان از یافتن دستگاهی که با نیازها و عملکرد شما مطابقت داشته باشد، حیاتی است. شما همچنین به یک تأمین کننده قابل اعتماد مانند فروشگاه برق لئو نیاز دارید که محصولات اصلی مطابق با استانداردهای جهانی مانند IEC را ارائه بدهد؛ بنابراین ما به عنوان نماینده رسمی اشنایدر، خدمات فروش و تهیه انواع کنتاکتور SCHNEIDER را ارائه می‌دهیم.

باتوجه به موارد فوق، انتخابی مطمئن و مقرون به صرفه خواهید داشت. این عوامل به شما کمک می‌کند تا ابزار مناسبی را شناسایی کنید که ایمنی را ارتقا می‌دهد، در صورتی که نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره قبل از خرید دارید؛ می‌توانید با کارشناسان برق لئو به عنوان نمایندگی اشنایدر الکتریک تماس حاصل نمایید.

لینک کوتاه شده: https://b2n.ir/b08710